Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Diller Okulu 4. Modülü Tamamlamanın Coşkusunu Hep Birlikte Yaşadı!

13.05.2024
Diller Okulu 4. Modülü Tamamlamanın Coşkusunu Hep Birlikte Yaşadı!
Diller Okulu çatısı altında eğitim gören tüm hazırlık öğrencileri 4. modül sonu etkinliği ile bir araya geldi.

8 Mayıs Çarşamba günü Arapça, İngilizce, Türkçe Hazırlık ve TÖMER öğrencileri Diller Okulu 4. modül sonu etkinliğinde bir araya geldi. Felafel ve tatlı ikramının bulunduğu etkinlik Diller Okulu orta bahçesinde gerçekleşti. Hem hocaların hem de öğrencilerin katılım sağladığı etkinlikte Diller Okulu ailesi olarak bir araya gelmenin keyfini çıkardık. Etkinlikte, farklı kültürlerden gelen öğrenciler arasında hoş bir iletişim ve paylaşım ortamı oluştu. Özellikle Arapça, İngilizce ve Türkçe konuşan öğrenciler arasındaki dil ve kültür alışverişi, herkesin ilgisini çekti. Diller Okulu, kültürel çeşitliliği ve birlikte öğrenme deneyimini ön planda tutarak öğrencilerine zengin bir eğitim ortamı sunmaya devam ediyor.