TAFL Course Eğitim Programı Tamamlandı

22.03.2024
TAFL Course Eğitim Programı Tamamlandı
29 0cak-1 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan TAFL Course Eğitim Programı tamamlandı.

Ana dili Arapça olmayanlara Arapça öğretiminin ilke ve temellerini içeren, teori ve pratiği dikkate alan ve pratik becerilerini geliştirmek isteyen kursiyerlere ufuk açan ve bu alanda iş fırsatları bulmalarına yardımcı olan bir eğitim programı olan TAFL Course 29 Ocak-1 Şubat 2024 tarihlerinde tamamlandı. Diller Okulu Arapça Birimi hocalarının verdiği eğitim dört gün boyunca 09.00-14.00 saatleri arasında devam etti. Öğrenci ve hocaların aktif katılımıyla tamamlanan program katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Programın eğitim ayağı tamamlandıktan sonra katılımcıların demo ders saatleri ayarlanıp her bir katılımcı programda öğrendiği bilgileri demo derste tatbik etme imkanı buldu. Demo ders sonrasında ise hocalardan geri bildirimler alarak ana dili Arapça olmayanlara nasıl daha iyi bir şekilde eğitim verebileceklerine dair fikir sahibi oldular.

Siz de TAFL Course programına katılmak isterseniz bizleri takipte kalın!