İbn Haldun Üniversitesi ve RUDN Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen, 72 saatlik Türk dili ve kültürü programı gerçekleştirildi.

29.07.2024

İbn Haldun Üniversitesi ve RUDN Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen, 72 saatlik Türk dili ve kültürü programı 16 Temmuz - 26 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi. RUDN Üniversitesi'nden gelen 14 katılımcı Türkçe dil eğitimleri yanı sıra İstanbul'un tarihi ve kültürel dokusunu keşfetme fırsatı buldular. 24 Temmuz tarihinde  rektörümüz Prof. Atilla ARKAN ve diller okulu müdürümüz Muhammet Furkan ALPAT'ın katılımıyla gerçekleştirilen kapanış programında katılımcılara sertifikaları takdim edildi.