İngilizce Konuşma Kulübü Devam Ediyor!

06.01.2023
İngilizce Konuşma Kulübü  Devam Ediyor!
İHU İngilizce hazırlık öğrencilerine yönelik olan gerçekleşen konuşma kulübü, daha önce İngilizce hazırlık programını başarıyla tamamlamış lisans ve lisansüstü öğrencilerimiz eşliğinde devam ediyor.

İbn Haldun Üniversitesi Diller Okulu bünyesinde hazırlık sınıfı öğrencilerine yönelik İngilizce konuşma atölyeleri gerçekleştiriliyor. Daha önce hazırlık programını başarıyla tamamlamış öğrencilerimiz arasından mülakatla seçilen yetkin rehberlerimiz eşliğinde 10 kişilik gruplara ayrılan katılımcılar, günlük İngilizcelerini eğlenceli bir grup ortamında pratik yaparak geliştiriyorlar.

Her hafta Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 8 oturumda gerçekleştirilen atölyeden elementary, pre-intermediate ve intermediate düzeyindeki öğrenciler istifade ediyor. 4 haftadır devam eden ‘’Speaking Club’’ 2022-2023 eğitim öğretim yılının sonuna kadar devam edecek.