Lise Kış Okulu İngilizce Programı Tamamlandı

27.04.2022
Lise Kış Okulu İngilizce Programı Tamamlandı

Lise Kış Okulu İngilizce Programı, 31 Ocak - 4 Şubat tarihlerinde İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’nde yüz yüze gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir yanından başarılı lise öğrencilerini ağırladığımız programda katılımcılar aldıkları derslerle İngilizcelerini ilerletme imkanı bulurken, sömestr tatillerini de en iyi şekilde değerlendirme fırsatı elde ettiler. Katılımcıların Külliyemizi ve sunduğumuz eğitim-öğretim ortamını yakından görme imkânına sahip oldukları programlar kapsamında, öğrencilerimize sunduğumuz ayrıcalıkların tanıtıldığı sunumlar da yapıldı. İstanbul’un tarihi ve turistik mekanlarına gezilerin de düzenlendiği Lise Kış Okulu İngilizce Programı, 4 Şubat Cuma günü düzenlenen kapanış etkinliğiyle sona erdi.